Rūtažinios Blogr.lt tinklaraštis

Rūtažinios
Rugsėjo pirmosios belaukiant arba mano barako gyvenimo ypatumai.

Rugpjūčio 29d. Labas, Vilniau !

 

Žinojau, kad šią vasarą mūsų bendrabutyje darys šiokius tokius remontus. Džiugu, nors, tuo tarpu, Saulėtekio barakas, jei gerai pamenu, Kamčiatka, to remonto reikalauja daug labiau nei maniškis. Atvykau, atsirakinau kambarį… Hmm, kad kambarys turi būti nešvarus, pilnas  2mm storo dulkių, lovos išstumdytos. Nieko tokio, kibau į darbą ir viską susitvarkiau, kol neprasidėjo dar kokia neaiški alergija. Viskas būtų normaliai, bet kam, po velnių, reikia vaikščioti su nešvariais batais ant švarios, naujos lovos???????? Juk ir taip, manau, logiška, kad kažkas joje miegos…Ties lova ir užtrukau….

 

Rugpjūčio 30d.

 

Žiežirbų lietus.Susitvarkius galutinai kambarį ( ačiū Dievui, kad šįkart daiktų mažai pasiėmiau), sėdau ir pradėjau rašyti būsimų vestuvių scenarijų. Aišku, įsitaisiau patogiausiai – ant lovos, tarytum mažame soste. Įnikusi į darbą išgirdau, kaip kažkas trečiame aukšte, virš manęs, daužo radiatorius. O pasirodo, kad tęsiami remontai. Na nieko, su triukšmu susitaikiau – pasigarsinau M-1 ir toliau rašiau… Tik šast iš lubų pasipylė karštų žiežirbų lietus. Gal taip ir smarkiai nereaguočiau, jei jos nebūtų kritusios ant mano galvos, lovos (patalynės), telefono ir galų gale ant kompiuterio. Tuoj pat kambarys pakvipo svilėsiais, nes mano patalynė užsidegė. Tuo metu man buvo aktualiau, kaip apsaugot kompiuterį ir savo  galvą nei deganti lova…. Greit Žiežirbų lietus pasibaigė. Atėjo garbaus amžiaus vyriškis, kuris į lubose atsiradusią skylę pripurškė Makroflekso.P.S. prieš tą lietų buvo atėjęs kažkoks lenkas, kuris nieko nesakęs įsiveržė į kambarį, apžiūrėjo lubas ir nieko nepasakęs išėjo. O galėjo bent perspėt..Gal kokį skėtį būčiau išsitraukus. 

 

 

Rugpjūčio 31d. ŠALTAS DUŠAS.

 

6.40 keisti garsai koriudoriuje.

6.45 vis dar per sapnus girdžiu neaiškius garsus.

6.47 tie garsai artinasi prie manęs6.50 Kažkas įsiveržia į mano kambarį ir šaukia :“ Či mierga miega! Ei, ji dar miega!“Staigiai atsimerkiau pasižiūrėt ar nemiegu „visu gražumu“, tfu…Ne.

7.00 Miegu toliau.

7.10 Vėl į kambarį įsiveržia vyras, kuris panašus į CTV.lt veikėjus: su šalmu, akiniais, specofke.Aš nemiegu „visu gražumu“. Uh…

7.12 nusprendžiau eit palyst po dušu, o jie, kol manęs nebus, tegul eina prie savo radiatorių.

7.30 Esu prie dušo. Kaip keista, kad dar niekas nesimaudo, nes dažniausiai, čia susidaro eilės. Na, manau,niekas neskuba į rugsėjo 1 -mąją. Nusirengiu, pasiruošiu šiltam dušui. Aišku, pirmiausiai, nuleidžiu šaltą vandenį….Vis dar leidžiu šaltą vandenį….. Šaltas….Dar šaltesnis… Jau kojos pradėjo drebėt.Po velniais, duše prastovėjau 5 minutes, ir kojų dar nejutau parėjus į kambarį. Na. likau be dušo… Paguoda ta, kad nesumąsčiau palįsti visa po dušu.Kuo toliau, tuo smagiau. Laukiam kitų nuotykių!

CTV.LT

P.S. Aš tikrai maniau, kad šiandien rugsėjo pirmoji :D.

Komentavimo galimybė išjungta.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos